Muschi de porc cu busuioc la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 23 Feb 2016 | 4195 vizualizari

 

Foarte buna a iesit carnea,se topea in gura

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • frunze proaspete de busuioc
  • 50 ml vin alb
  • piper rosu
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu busuioc la cuptor:

Carnea se unge cu ulei de masline pe ambele parti,se condimenteaza si se pun frunze de busuioc,se pune intr-o punga,se leaga si se da la frigider pentru 24 ore.

Muschiul de porc se pune intr-o tigaie impreuna cu sosul format de la marinada,ulei de masline si usturoiul strivit,se lasa sa se rumeneasca usturoiul(nu trebuie sa se arda),si carnea sa se "prajeasca" pe ambele parti.

Se pune bucata de carne impreuna cu usturoiul intr-o tava de caramica,punem apa,vinul alb,piper rosu,frunze de busuioc si acoperim cu o folie de aluminiu,se lasa 1 ora in cuptorul preincalzit.

Se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra circa 15-20 minute.

Se serveste cu sos de mustar

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

24.02.2016, 21:28

mirela0911 1

25.02.2016, 18:03

Cred ca a fost tare bun!

Bya Ralu 1

26.02.2016, 13:01

da bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca